Els cecs

Idioma Català

ENTRADES DISPONIBLES
Afegeix-ho al teu calendari

Data i hora

19 d'octubre 20:00 - 20:50

Tipus d'obra

Titelles per a adults

Comparteix!

Sinopsi

En un bosc d’aires eternals i sota un cel estrellat, uns personatges sense rostre, cecs i misteriosos són incapaços de prendre cap decisió. La por condiciona constantment la mirada sobre el món i els resigna a no moure’s. L’individualisme i la manca d’empatia els fan còmplices d’allò que passa al seu voltant.  Aquest és el punt de partida que desenvolupa una adaptació lliure de l’obra clàssica del teatre simbolista Els Cecs de Maeterlinck, on tracten la ceguesa interior i l’aïllament. Segons els artistes, dues de les grans tragèdies del segle XXI.
L’obra guanyadora de la segona edició d’Estrena’t al territori, posa en escena un joc atrevit entre titella i manipulador que fa les delícies de qui vol descobrir una proposta atrevida i exquisida de teatre de titelles per a adults.
Estrena’t al territori és una iniciativa nascuda per impulsar la creació teatral emergent mitjançant el suport a companyies novells per a la producció i gira de dramatúrgies pròpies. Està organitzada per la Sala Trono (Tarragona), el Teatre de l’Aurora (Igualada), la Sala La Planeta (Girona) , La Casa del Teatre Nu (Sant Martí de Tous)  i la sala Mercantil (Balaguer).

El projecte és una de les mesures del Pla Impuls i compta amb el suport de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) i de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)


Fitxa tècnica

Cia Urmah
Direcció: Andreu Martínez
Autoria: Maurice Maeterlinck
Adaptació: Andreu Martínez
Traducció: Jordi Coca
Intèrprets: Lulu Sauch, Clara Climent, Núria Ginestà, Joan Martínez
Construcció de titelles: Míriam Alemany Garnés, Clara Climent Canchal, Núria Ginestà Farriol, Andreu Martínez Costa, Joan Martínez Riera, Lulu Sauch Rius
Escenografia i il·luminació: Ona Grau Cirera
Espai sonor: Adrià Girona
Vestuari: Míriam Alemany Garnés


Compra d’entrades


Per Internet
Podeu comprar entrades per a tots els espectacles de la programació per Internet, d'una manera fàcil, còmoda i segura, les 24 hores del dia (fins l'inici de l'espectacle). Rebreu les entrades per correu electrònic.

Taquilla a l’Ambigú de la Mercantil
Dues hores abans de cada funció al Carrer Noguera Pallaresa, 40 - Balaguer.
Us entregarem les entrades impreses o en format digital.


Bo cultural
Podeu comprar entrades mitjançant el BO CULTURAL a taquilla o reservar-la al telèfon 669350002.


Cada titular del Carnet Mercantil només pot comprar una entrada amb descompte per funció.
El carnet és personal i intransferible. Cal presentar el carnet corresponent a taquilla o check-in per poder accedir al descompte.

Tipus d'entrada

General (web) Quantitat
Preu 18,00
Menors 18 anys (web) Quantitat
Preu 6,00
*Cada entrada inclou les despeses de gestió
Quantitat Total