14juny, 2024

MIRALL. Marta Palací

Concert de piano

“Mirall” és el single que obra les portes a un camí ple de reflexions, pensaments, inquietuds… en forma de cançons. També és la primera obra de moltes on Marta Palací posa en primer plà i escriu sobre temes tant poc parlats com la salut mental.

09juny, 2024

PIANO INTERIOR. Antoni Tolmos – Emotional experience.

Concert de piano

El concert submergeix als assistents en una atmosfera altament intimista on el silenci és tant o més important que la pròpia música de piano. Obres com “En pau”, “Reflexió”, “El teu secret” o “Petites coses”, van acompanyades de comentaris i explicacions en directe en el que el mateix Antoni Tolmos defineix com “concerferència”.

09juny, 2024

2 CONCERTS : PIANO INTERIOR de Antoni Tolmos + MIRALL de Marta Palací

Concert de piano

Pack de dos concerts del Cicle Creació a Ponent

I. PIANO INTERIOR. Antoni Tolmos / Emotional experience.
II. MIRALL. Marta Palací

01juny, 2024

DIRRRTY BOYS

Teatre

Suposem que dos amics fan una malifeta molt gran quan son petits. Ara suposem que ja adults, les conseqüències els acompanyen en forma de remordiments, de culpa, i els altera la vida, la modifica, la condiciona. A un d’ells, aparentment, les coses li van prou bé tenint en compte el pes que porta sobre les espatlles.

18maig, 2024

FESTIVAL VISIBLES / Si et diuen salvatge

Dansa contemporània

Si et diuen salvatge és un quintet de dansa contemporània amb tocs de Butoh que tracta d’un grup de persones en una societat distòpica i apocalíptica. Un grup que es troba i es reconeix com a persones i com a col·lectiu, condicions necessàries per a la construcció d’un lloc millor i un món més vivible. Són les capes imposades i construïdes externament les que s’han d’eliminar per així mostrar l’essència millor i més veritable de tots nosaltres.

05maig, 2024

VARIATIONS

Titelles

El protagonista de “Variations” és “Proto”, un titella amb meravelloses possibilitats que sap que està enganxat als fils i és perfectament conscient de tenir dues «figures» que l’ajuden a ser viu.

05maig, 2024

PIUMA

Titelles

Piuma –ploma- és el nou membre de la família Di Filippo Marionette i també és el més petit! Nascut a Austràlia, es pot definir com un “titella de butxaca”: fa 28 cm i pesa 352 g i no vol treballar.

27abr., 2024

LLEGAT

Teatre

La Clara, la mare de l’Oriol, decideix unilateralment deixar la seva vida de luxe i emprendre un viatge en camper amb el seu fill–amb el qual es porten fatal – just el dia que aquest coneix al Javi.

13abr., 2024

PALABRA DE BUFÓN

Teatre bufó

L’any del senyor del 2022 per primera vegada a la història de la nació, el Govern espanyol convoca oposicions per a una única plaça de Bufó Reial. Estebanillo de Arguís, el nostre protagonista es presenta i… ens regala un espectacle ple d’humor i tendresa. Un viatge amb dues parades, una amb les diferents maneres de fer humor i, l’altra, amb els seus pensaments més íntims sobre com de complicat pot arribar a ser un còmic.

16març, 2024

HAMLET.01

Teatre

És possible entretenir i fer riure el públic amb el Hamlet de Shakespeare? I tant! Aquesta és la fita de Sergi Belbel, que ha reconvertit el primer acte de la tragèdia en una veritable stand-up comedy. O caldria dir stand-up tragedy? El monologuista que narra de cara al públic tots els successos és Enric Cambray.

03març, 2024

ENTRAÑAS

Teatre

Us heu preguntat mai què portem a dins? Dins del cos… Aquesta és la pregunta motor d’aquest fràgil i poètic espectacle de la companyia de La Rioja El Patio Teatro
A partir d’aquesta qüestió, Entraña esdevé una lliçó d’anatomia íntima i delicada.

18febr., 2024

EL TESTAMENT

Teatre

Queden convocats per l’obertura d’aquest peculiar testament en vida i vital; de records, arrels i identitats universals. Camp, barri i mapa del tresor. Un home que adora els musicals canta desafinat amb un ull de vidre. Compromís per la senzillesa i per la veritat, la veritat de la bona, la veritat del teatre. Qui vulgui heretar que salvi el món. Sigueu benvinguts.

28gen., 2024

CHAPTERS

Dansa

KoRPo Dance Project estrena a La Mercantil el seu nou espectacle Chapter , amb una peça que evoca accions que ens fan començar, continuar i finalitzar. Desitjos, emocions i reaccions que ens mouen a llaurar, canviar i modular els nostres moviments de forma espontània i diversa.

20gen., 2024

EN MITAD DE TANTO FUEGO

Teatre

Desig, guerra, deserció, poder, violència, pàtria… Alberto Conejero comparteix amb el públic la bellesa, el misteri i la foscor d’un poema èpic a través del qual dialoga amb la condició humana i enllaça èpoques diverses. Combina veus del passat i del present.

04gen., 2024

Any Nou amb Jazz. Xavier Monge, Ignasi González i Joana Cebolla

Música