TRES ESCENES. TRES ESPAIS

Un espectacle múltiple d’arts del moviment i circ contemporani

La Mercantil presenta un espectacle múltiple amb la participació dels artistes Alícia Rechac de Bleda Insípida (El no drama de la ruptura amb na Joana), Milki Lee (Datura) i Javi Usón (El prestidigitador) que combinen text, acrobàcies aèries, art del moviment, dansa acrobàtica, clown i música. Tres peces escèniques en tres espais diferents a La Mercantil.
El no drama de la ruptura amb na Joana és una peça premiada a l’ “Art Jove 2019” a la modalitat de Sols de dansa. L’obra expressa una qüestió de cossos presents i cossos que es van deixar anar, una cosa del quotidià i de l’abstracte, d’expressions contradictòries.

Datura 3.0 és una peça d’improvisació tipus”Site-Specific” (In-situ) que pretén jugar amb el moviment, entre allò que és palpable i allò que no ho és, un imaginari que es desplega de manera bidireccional des d’endins cap enfora i des d’enfora cap endins. L’espectacle comptarà amb música en directe a càrrec d’Eduard Guardiola (saxo, el dissabte) i Xavi Monge (piano, el diumenge).
El prestigitador ens atansa el món de l‘engany a través de l’humor en llenguatge clown. Serà ell mateix qui ens durà d’un espai a l’altre de La Mercantil.

04 de juny 2022 ( 20.00 h)
05 de juny 2022 ( 2 funcions:12.00 h i 18.00h)